Termeni și condiții

Termeni şi condiţii de utilizare a site-ului  https://my.aquaservtulcea.ro
1. Drepturi de autor
Bine ați venit pe site-ul web https://my.aquaservtulcea.ro ! Acest site web conține informații, date, documente, pagini, imagini (inclusiv sigla AQUASERVTULCEA S.A.), fotografii și materiale audio/video care sunt protejate de legea drepturilor de autor. Drepturile de autor asupra materialelor proprii aparțin AQUASERVTULCEA S.A. Site-ul https://my.aquaservtulcea.ro  este verificat de un furnizor de securitate informatică, protecția datelor personale fiind garantată.
Prin accesarea oricărei părți a site-ului https://my.aquaservtulcea.ro se va considera că ați acceptat integral termenii și condițiile de utilizare a acestuia. Dacă nu acceptați acești termeni în totalitate, utilizarea site-ului web https://my.aquaservtulcea.ro trebuie întreruptă imediat.
SC AQUASERVTULCEA SA poate modifica sau completa în orice moment termenii și condițiile de utilizare a site-ului https://my.aquaservtulcea.ro, modificările urmând să intre în vigoare imediat după postarea acestora.     

2. Declinare de responsabilitate
Materialele prezentate în pagina de pornire https://my.aquaservtulcea.ro. și în subdirectoarele sale sunt furnizate ca serviciu public. AQUASERVTULCEA S.A. depune eforturi să se asigure că informațiile furnizate pe site-ul https://my.aquaservtulcea.ro sunt corecte în momentul publicării sale. Cu toate acestea, pot apărea pe parcurs unele schimbări, care pot avea impact asupra exactității informațiilor. AQUASERVTULCEA S.A. nu poate fi făcută răspunzătoare pentru niciun fel de daune sau consecințe rezultate din utilizarea materialelor de pe site, din cauza inexactității sau a integralității informațiilor oferite.
Deși AQUASERVTULCEA S.A. își propune să actualizeze acest site în mod regulat, orice material poate fi depășit la un moment dat, lucru care nu va atrage o responsabilitate din partea noastră.
AQUASERVTULCEA S.A. nu își asumă răspunderea pentru orice vătămare, pierdere sau deteriorare cauzată de încrederea în informațiile sau sfaturile furnizate în site-ul https://my.aquaservtulcea.ro. Fiecare utilizator al site-ului are responsabilitatea de a lua propriile decizii în ceea ce privește utilizarea informațiilor furnizate. 
3. Protecția datelor personale 
La AQUASERVTULCEA S.A. dorim să vă oferim cât mai mult control asupra datelor personale. În general, puteți vizita https://my.aquaservtulcea.ro fără să ne spuneți cine sunteți sau să dezvăluiți informații despre dumneavoastră. 
4. Utilizarea site-ului 
Acest site poate fi folosit de orice persoană care intenționează să beneficieze de serviciile AQUASERVTULCEA S.A. sau care dorește să afle informații privind activitatea pe care o desfășurăm. Informațiile de pe acest site nu pot fi considerate consultanță de specialitate și nu pot fi folosite în acest sens. AQUASERVTULCEA S.A. nu poate garanta faptul că acest site funcționează fără erori și întreruperi determinate de disfuncționalități ale sistemului informatic. Accesarea și folosirea acestui site se face pe răspunderea utilizatorilor. AQUASERVTULCEA S.A. nu garantează că folosirea sau descărcarea materialelor conținute în acest site nu va aduce  pagube sistemelor de calcul sau bazelor de date, sau că acestea nu conțin viruşi. AQUASERVTULCEA S.A. nu va fi răspunzătoare pentru eventuale erori generate de sistemul informatic, căderi de reţea, alterarea sau desecurizarea informaţiilor. 
5. Soluționarea litigiilor 
Prin folosirea site-ului https://my.aquaservtulcea.ro, utilizatorii sunt de acord cu termenii și condițiile de utilizare a acestuia. Eventualele litigii generate de utilizarea neconformă a site-ului vor fi rezolvate pe cale amiabilă, iar dacă acest lucru nu este posibil, diferendul va fi soluționat de instanțele de judecată.